Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

old$chool (991617) - Macías Team (1578429) » 726959247: T75/J7/VII

Liga 726959247 Información oficial sobre el partido 726959247 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.90 (38126)

old$chool Alineación oficial del equipo 'old$chool' en el partido 4 - 1 Macías Team Alineación oficial del equipo 'Macías Team' en el partido
0 - 1 Eugenio Valdaliso (9')
Frederico Barxa (16') 1 - 1
Rafael Torres Camargo (34') 2 - 1
Ramon Revés (55') 3 - 1
Benedikto Santsiñenea (89') 4 - 1
old$chool Alineación oficial del equipo 'old$chool' en el partido 4 - 1 Macías Team Alineación oficial del equipo 'Macías Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
old$chool Alineación oficial del equipo 'old$chool' en el partido 3 - 1 Macías Team Alineación oficial del equipo 'Macías Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

old$chool

Goles Goles

  • 110 Minuto 16 (Gol de falta): Una falta al minut 16 va proporcionar un lliure directe al O$C. Frederico Barxa va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Rafael Torres Camargo va donar a O$C un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): O$C va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramon Revés va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de O$C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Benedikto Santsiñenea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a O$C per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Prado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Torres Camargo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Alberto Canielles una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Iván Santiago va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Revés de O$C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ramon Revés va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Macías Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Alejandro Carabias de Macías va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Eugenio Valdaliso que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Dídac Guberna va estar a punt de posar per davant a Macías amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alejandro Baguena va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Leonardo Cabrera quasi aconsegueix empatar per Macías al minut 35, però Alejandro Baguena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.