Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tremp fc (800321) - Ñoco Sapa (989706) » 726958500: T75/J2/VII

Liga 726958500 Información oficial sobre el partido 726958500 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.77 (38113)

at.agüjetas Alineación oficial del equipo 'at.agüjetas' en el partido 3 - 2 Potato Mafia Alineación oficial del equipo 'Potato Mafia' en el partido
0 - 1 Rolando Salares (2')
David González Carvajal (6') 1 - 1
Gabirel Nafarra (23') 2 - 1
Alberto Rada Martínez (25') 3 - 1
3 - 2 Max Novella (29')
at.agüjetas Alineación oficial del equipo 'at.agüjetas' en el partido 3 - 2 Potato Mafia Alineación oficial del equipo 'Potato Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
at.agüjetas Alineación oficial del equipo 'at.agüjetas' en el partido 1 - 3 Potato Mafia Alineación oficial del equipo 'Potato Mafia' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

at.agüjetas

Goles Goles

  • 112 Minuto 6 (Gol por la izquierda): at.agüjetas equilibrava la balança al minut 6. En David González Carvajal, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 23 minuts quan Pablo Tejero va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Gabirel Nafarra, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del at.agüjetas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Rada Martínez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oriol Gil de Borja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Rada Martínez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivo Atanasov de at.agüjetas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Potato Mafia

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rolando Salares que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Max Novella va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 29 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Javier Nieto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Miguel Espadañero va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Eduardo Guitio va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.