Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Covadonga (1602094) - Esporting de Truñón (1456025) » 726958489: T75/J14/VII

Liga 726958489 Información oficial sobre el partido 726958489 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.76 (38112)

Atletico de Covadonga Alineación oficial del equipo 'Atletico de Covadonga' en el partido 1 - 2 Esporting de Truñón Alineación oficial del equipo 'Esporting de Truñón' en el partido
0 - 1 Juan Gómez de Barreda (9')
0 - 2 Tante Soto Martínez (56')
Estanislau Lavall (67') 1 - 2
Atletico de Covadonga Alineación oficial del equipo 'Atletico de Covadonga' en el partido 1 - 2 Esporting de Truñón Alineación oficial del equipo 'Esporting de Truñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Covadonga Alineación oficial del equipo 'Atletico de Covadonga' en el partido 2 - 0 Esporting de Truñón Alineación oficial del equipo 'Esporting de Truñón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Covadonga

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Estanislau Lavall, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El Covadonga va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ildefonso Macabeo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sebastián Sandoval va estar a punt d'empatar per a Covadonga quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Belinchón va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Pablo Martínez de Covadonga va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Héctor Gralla no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Josu Terry quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Edgar Cebollada no va entrar per centímetres.

Esporting de Truñón

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Gómez de Barreda va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Tante Soto Martínez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Esporting, al minut 56. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Esporting van sortir al contraatac al minut 16, però Tante Soto Martínez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael Lucena. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristo Bujanda després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sven Schwanninger-Maucher va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Esporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Rafael Lucena va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.