Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Toledo Balompié (1596293) - JMagovi Barracuda (1337135) » 726958104: T75/J1/VII

Liga 726958104 Información oficial sobre el partido 726958104 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.70 (38106)

Rodillo Sovietico Alineación oficial del equipo 'Rodillo Sovietico' en el partido 1 - 1 Omedines FC Alineación oficial del equipo 'Omedines FC' en el partido
0 - 1 Javier Iturrioz (18')
Marcial Ribet (29') 1 - 1
Rodillo Sovietico Alineación oficial del equipo 'Rodillo Sovietico' en el partido 1 - 1 Omedines FC Alineación oficial del equipo 'Omedines FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rodillo Sovietico Alineación oficial del equipo 'Rodillo Sovietico' en el partido 2 - 1 Omedines FC Alineación oficial del equipo 'Omedines FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,5 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodillo Sovietico

Goles Goles

  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Després de 29 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sovietico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Marcial Ribet de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Ciro Mouriño arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Sovietico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dalmiro Chourizo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Sotres.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Cătălin Ghioarcă del Sovietico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Omedines FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Javier Iturrioz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Pelayo Iduarte va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Cristian Holbură va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cristian Holbură va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pelayo Iduarte no va ser aprofitada per en Gustavo Donoso que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Javier Iturrioz de Omedines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.