Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Bogatell (772301) - Natsukas (308435) » 726957294: T75/J9/VII

Liga 726957294 Información oficial sobre el partido 726957294 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.55 (38091)

Real Bogatell Alineación oficial del equipo 'Real Bogatell' en el partido 3 - 3 Natsukas Alineación oficial del equipo 'Natsukas' en el partido
Joaquín Vedeja (3') 1 - 0
1 - 1 Walid El-Kouraji (11')
Luis Enrique Riera (26') 2 - 1
Luis Enrique Riera (28') 3 - 1
3 - 2 Gerardo Ozorio (81')
3 - 3 Gerardo Ozorio (89')
Real Bogatell Alineación oficial del equipo 'Real Bogatell' en el partido 3 - 3 Natsukas Alineación oficial del equipo 'Natsukas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Bogatell Alineación oficial del equipo 'Real Bogatell' en el partido 1 - 2 Natsukas Alineación oficial del equipo 'Natsukas' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bogatell

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Joaquín Vedeja, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bogatell es posava per davant!
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cristian Cunyat no va poder aturar Luis Enrique Riera de Bogatell, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 2 - 1.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Luis Enrique Riera va incrementar l'avantatge de Bogatell amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 1 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Giacomo Poppi? Un error clamorós seu va donar a Gerardo Ozorio una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Armando Díaz de Lavandero de Bogatell gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Montiel va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fidel Abad s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Balmón de Bogatell es va guanyar la targeta groga merescudament.

Natsukas

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 11 minuts, el tirador de faltes del Natsukas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Walid El-Kouraji, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 81, el jugador visitant Gerardo Ozorio va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Gerardo Ozorio que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 35 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Gerardo Ozorio amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Roderic Clariana completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Xavier Purroy quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Víctor Narváez Barón va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.