Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

typhoon (1593206) - Los Cobetes FC (1431783) » 726956827: T75/J4/VII

Liga 726956827 Información oficial sobre el partido 726956827 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.47 (38083)

typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 1 - 0 Los Cobetes FC Alineación oficial del equipo 'Los Cobetes FC' en el partido
Julián Argüelles (73') 1 - 0
typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 1 - 0 Los Cobetes FC Alineación oficial del equipo 'Los Cobetes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
typhoon Alineación oficial del equipo 'typhoon' en el partido 3 - 0 Los Cobetes FC Alineación oficial del equipo 'Los Cobetes FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

typhoon

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Julián Argüelles, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del typhoon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marian-Valeriu Clapa va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Santiago Serrano Ezquerra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julián Argüelles va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Marzio Scalera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a typhoon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marian-Valeriu Clapa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): typhoon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan César Sorel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): typhoon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marian-Valeriu Clapa en un 1 contra 1 amb el porter Marzio Scalera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Los Cobetes FC

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant José María Martínez de Tejada? Un error clamorós seu va donar a César Sorel una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Criades quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Martín havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cobetes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquín Enrique va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Martín de Cobetes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.