Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burusoilak (434214) - FC_Saucisson (1370436) » 726956740: T75/J11/VII

Liga 726956740 Información oficial sobre el partido 726956740 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.45 (38081)

Burusoilak Alineación oficial del equipo 'Burusoilak' en el partido 2 - 1 FC_Saucisson Alineación oficial del equipo 'FC_Saucisson' en el partido
0 - 1 Francisco Manuel Valbás (29')
Adolfo Caniego (36') 1 - 1
Adolfo Caniego (88') 2 - 1
Burusoilak Alineación oficial del equipo 'Burusoilak' en el partido 2 - 1 FC_Saucisson Alineación oficial del equipo 'FC_Saucisson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burusoilak Alineación oficial del equipo 'Burusoilak' en el partido 3 - 0 FC_Saucisson Alineación oficial del equipo 'FC_Saucisson' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burusoilak

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Adolfo Caniego igualava per Burusoilak en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adolfo Caniego, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Burusoilak se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Rodrigo de Jesus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mauro Blanco va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Mauro Blanco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Burusoilak la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Burusoilak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfonso Vango ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Burusoilak per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ricardo Gil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mauro Blanco de Burusoilak va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Vango de Burusoilak es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC_Saucisson

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Francisco Manuel Valbás va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del FC_Saucisson, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): FC_Saucisson va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro Cayo va desviar el xut final de Amador Marías després d'una sèrie de rebots i molta confusió.