Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Konejera A C (493325) - Rusky (779176) » 726956172: T75/J9/VII

Liga 726956172 Información oficial sobre el partido 726956172 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.35 (38071)

Konejera A C Alineación oficial del equipo 'Konejera A C' en el partido 2 - 1 Rusky Alineación oficial del equipo 'Rusky' en el partido
Lucjan Norwicz (28') 1 - 0
Mu'tasim Kazrooni (54') 2 - 0
2 - 1 Joan-Lluís Sanromà (64')
Konejera A C Alineación oficial del equipo 'Konejera A C' en el partido 2 - 1 Rusky Alineación oficial del equipo 'Rusky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Konejera A C Alineación oficial del equipo 'Konejera A C' en el partido 2 - 2 Rusky Alineación oficial del equipo 'Rusky' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,7 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Konejera A C

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Théo-Patrick Mabwati va pentinar un córner cap al segon pal que Lucjan Norwicz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mu'tasim Kazrooni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Konejera.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Emeterio Maradona del Konejera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucjan Norwicz de Konejera va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lucjan Norwicz per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ceferino Farachio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rusky. La jugada d'estratègia del Konejera per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Damiano Forestieri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Malte Haselünne va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Justino Colmelo, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mu'tasim Kazrooni de Konejera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rusky

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Joan-Lluís Sanromà va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 64 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rusky que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iván Gargallo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Rusky va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damián Delmás va desviar el xut final de Joan-Lluís Sanromà després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Kareem Selvon quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.