Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

udc salamca ascesoiu (1334496) - Pedrusco (1433135) » 726955990: T75/J5/VII

Liga 726955990 Información oficial sobre el partido 726955990 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.32 (38068)

udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido 2 - 3 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
Faustí Boadella (8') 1 - 0
1 - 1 Modesto Elgueta (27')
1 - 2 Juan de Blas (32')
Eduardo Del Valle (33') 2 - 2
2 - 3 Torge van der Sluis (56')
udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido 2 - 3 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
udc salamca ascesoiu Alineación oficial del equipo 'udc salamca ascesoiu' en el partido 2 - 5 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

udc salamca ascesoiu

Goles Goles

  • 139 Minuto 8 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Faustí Boadella va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Juan Atanes.
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Eduardo Del Valle va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Del Valle. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En José Inchausti, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto Higuera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Faustí Boadella quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): ascesoiu enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Pedrusco

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Modesto Elgueta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan de Blas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Passats 56 minuts de partit, Pedrusco es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Torge van der Sluis es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pedrusco sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Atanes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Felipe Cayuela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giacomo Allocca, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.