Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

darcksite (801999) - The Løsêrs (1457452) » 726955196: T75/J2/VII

Liga 726955196 Información oficial sobre el partido 726955196 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.18 (38054)

albvilch fc Alineación oficial del equipo 'albvilch fc' en el partido 0 - 2 Correcamins Alineación oficial del equipo 'Correcamins' en el partido
0 - 1 José Miguel Olivares (65')
0 - 2 José Miguel Olivares (89')
albvilch fc Alineación oficial del equipo 'albvilch fc' en el partido 0 - 2 Correcamins Alineación oficial del equipo 'Correcamins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
albvilch fc Alineación oficial del equipo 'albvilch fc' en el partido 3 - 2 Correcamins Alineación oficial del equipo 'Correcamins' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albvilch fc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Miguel Rubio Ribera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): albvilch va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felipe Esparraguerra en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Luis Precedo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): albvilch va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Argemiro Aragón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Luis Precedo.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de albvilch Felipe Esparraguerra quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felipe Esparraguerra de albvilch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Miguel Rubio Ribera de albvilch es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Correcamins

Goles Goles

  • 170 Minuto 65 (Gol de falta): José Miguel Olivares va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 65. 0 - 1 per a Correcamins.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Correcamins va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan José Miguel Olivares va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Correcamins van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fructuoso Valdueza va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Fructuoso Valdueza va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Roberto Ríos Picazo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ledo Paradela no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Luis Grajo de Correcamins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, José Luis Grajo de Correcamins es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.