Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

padisteam (314915) - Santijera Team (121176) » 726953690: T75/J4/VI

Liga 726953690 Información oficial sobre el partido 726953690 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.1015 (15333)

padisteam Alineación oficial del equipo 'padisteam' en el partido 1 - 0 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
Antonio Junquera (69') 1 - 0
padisteam Alineación oficial del equipo 'padisteam' en el partido 1 - 0 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
padisteam Alineación oficial del equipo 'padisteam' en el partido 2 - 0 Santijera Team Alineación oficial del equipo 'Santijera Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

padisteam

Goles Goles

  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ramon Tubert el va rematar Antonio Junquera amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Lucio Quintanilla va ser clau en la jugada d'atac de padisteam al minut 16, quan ell mateix va fer una passada brutal a Abel Prats, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramon Tubert de padisteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Santijera Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Radu Răducan que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): El Santijera va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En András Janis la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Santijera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Phạm Tạo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 74, el Santijera estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Kim Livrari va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Phạm Tạo de Santijera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.