Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hammerville FC (1585901) - DIU Barbitúrico (993056) » 726953638: T75/J5/VI

Liga 726953638 Información oficial sobre el partido 726953638 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.1014 (15332)

Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 1 - 1 DIU Barbitúrico Alineación oficial del equipo 'DIU Barbitúrico' en el partido
0 - 1 Eugen Păcuraru (34')
Rajiuddin Islam (49') 1 - 1
Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 1 - 1 DIU Barbitúrico Alineación oficial del equipo 'DIU Barbitúrico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hammerville FC Alineación oficial del equipo 'Hammerville FC' en el partido 2 - 0 DIU Barbitúrico Alineación oficial del equipo 'DIU Barbitúrico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hammerville FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Valentin Zyabkin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hammerville, un peu providencial d'en Rajiuddin Islam va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Hammerville va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Fernández ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Raúl Fernández de Hammerville va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Fernández va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a Hammerville per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Inokentii Kutsenko, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Hammerville va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gábor Tarlós va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enguerrand Bessière.

DIU Barbitúrico

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Barbitúrico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eugen Păcuraru va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gianni Fortunato ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Barbitúrico van sortir al contraatac al minut 57, però Jan Dopieralski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emin Babačić de Barbitúrico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.