Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelusinos F.C. (779344) - Carril del mellizo (1416451) » 726953479: T75/J7/VI

Liga 726953479 Información oficial sobre el partido 726953479 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.1011 (15329)

Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 3 - 0 Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido
Guga Vardia (30') 1 - 0
Ernest Firek (43') 2 - 0
Ernest Firek (58') 3 - 0
Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 3 - 0 Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 3 - 0 Carril del mellizo Alineación oficial del equipo 'Carril del mellizo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelusinos F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mellizo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guga Vardia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pelusinos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pelusinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ernest Firek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Pelusinos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ernest Firek va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carl Odwin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Michal Mičian gairebé va marcar per a Pelusinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Carl Odwin es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Chimo Castillejo de Pelusinos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Piotr Depa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Carril del mellizo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Enrique Sánchez va entorpir al marcador d'en Antonio Abelleira per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip mellizo Manuel Fernando Guzmán Puig quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Lodares l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 225 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Rodrigo Melgar es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Rodrigo Melgar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.