Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los peste a pies (434678) - Pelusinos F.C. (779344) » 726953463: T75/J3/VI

Liga 726953463 Información oficial sobre el partido 726953463 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.1011 (15329)

los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido 2 - 4 Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido
0 - 1 Ernest Firek (17')
Donatello Contini (19') 1 - 1
1 - 2 Guga Vardia (40')
1 - 3 Carl Odwin (49')
1 - 4 Georg Buxeder (56')
César Sánchez (69') 2 - 4
los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido 2 - 4 Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los peste a pies Alineación oficial del equipo 'los peste a pies' en el partido 2 - 3 Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los peste a pies

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del los peste s'esgargamellaven dempeus per esperonar Donatello Contini que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El los peste no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en César Sánchez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): los peste per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Jorge Riobóo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): los peste va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Donatello Contini va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Norbert Csépán.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Władysław Jantas de los peste va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pelusinos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ernest Firek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): En Guga Vardia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 40 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Carl Odwin va aprofitar un error defensiu al minut 49, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Pelusinos.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pelusinos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Georg Buxeder va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Guga Vardia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Władysław Jantas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Asarias Collin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Piotr Depa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carsten Kasseckert, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georg Buxeder de Pelusinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.