Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Somoza C.F. (121540) - Masias (796083) » 726953105: T75/J12/VI

Liga 726953105 Información oficial sobre el partido 726953105 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.1004 (15322)

Somoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Somoza C.F.' en el partido 5 - 0 Masias Alineación oficial del equipo 'Masias' en el partido
Steve Hampton (7') 1 - 0
Aridami Nieto-Gobea (10') 2 - 0
Albert Vltavský (34') 3 - 0
Albert Vltavský (53') 4 - 0
Luis Arnáez (59') 5 - 0
Somoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Somoza C.F.' en el partido 5 - 0 Masias Alineación oficial del equipo 'Masias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Somoza C.F. Alineación oficial del equipo 'Somoza C.F.' en el partido 5 - 0 Masias Alineación oficial del equipo 'Masias' en el partido
Tiene un resultado normal 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somoza C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Somoza contenien la respiració mentre en Steve Hampton s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Somoza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aridami Nieto-Gobea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Wienand Backbier va anar directament als peus de Albert Vltavský que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Somoza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Vltavský progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Arnáez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Somoza.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aridami Nieto-Gobea va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Alejandro Alférez García va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Ovidiu Coruţ es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Wienand Backbier va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Moisés Campero, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ovidiu Coruţ de Somoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Rueda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Coruţ de Somoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Masias

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Toni-Markus Issakainen gairebé marca per a Masias al minut 26 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Archie Conolan de Masias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.