Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

siege cf (490511) - TREK GF (1461962) » 726952914: T75/J6/VI

Liga 726952914 Información oficial sobre el partido 726952914 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.1001 (15319)

siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 0 - 2 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
0 - 1 Imanol San Gil Cortázar (50')
0 - 2 Kaiser Kiani (85')
siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 0 - 2 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 2 - 4 TREK GF Alineación oficial del equipo 'TREK GF' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

siege cf

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonathan Domene! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a siege per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Damaso Hiriberri, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Telmo Romeral va enviar un xut des de 40 metres al minut 20, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Damaso Hiriberri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de siege se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Elmar Zurucker va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Thimo Birnie per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elmar Zurucker es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

TREK GF

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TREK van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Imanol San Gil Cortázar.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Otxoko 'Lewandowski' Aldapebeitia encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Kaiser Kiani només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Imanol San Gil Cortázar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jānis Mārtiņš Letiņš va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Wenceslao Chávez després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jānis Mārtiņš Letiņš va poder desviar-lo a córner.