Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barriguitas cerveceras (118404) - Pitirrinhos (991942) » 726951450: T75/J4/VI

Liga 726951450 Información oficial sobre el partido 726951450 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.975 (15293)

Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido 2 - 2 Pitirrinhos Alineación oficial del equipo 'Pitirrinhos' en el partido
Amado Granados (33') 1 - 0
1 - 1 Joosua Hellsten (42')
Tobías Peláez (44') 2 - 1
2 - 2 Holger Moerz (63')
Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido 2 - 2 Pitirrinhos Alineación oficial del equipo 'Pitirrinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido 4 - 0 Pitirrinhos Alineación oficial del equipo 'Pitirrinhos' en el partido
Tiene mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barriguitas cerveceras

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Barriguitas, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Amado Granados per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Barriguitas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 44 Tobías Peláez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Daniel Marquilles gairebé va marcar per a Barriguitas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Barriguitas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gonzalo González Chacín la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Barriguitas Amado Granados quasi marca al minut 48 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Xevi Fígols l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amado Granados! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Pitirrinhos

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Joosua Hellsten que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Holger Moerz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Naser Boroujerdi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Euki Gabidea quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.