Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Benavente (314420) - Solecito Balompié (1581594) » 726951400: T75/J5/VI

Liga 726951400 Información oficial sobre el partido 726951400 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.974 (15292)

F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido 1 - 1 Solecito Balompié Alineación oficial del equipo 'Solecito Balompié' en el partido
Juan Cagide (30') 1 - 0
1 - 1 Mauricio Soldevilla (59')
F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido 1 - 1 Solecito Balompié Alineación oficial del equipo 'Solecito Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Benavente Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavente' en el partido 2 - 0 Solecito Balompié Alineación oficial del equipo 'Solecito Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Benavente

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Benavente va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Juan Cagide va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Dominik Trenn quasi dona a Benavente l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Edmond Eberle va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benavente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Pérez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Cesc Sorlí va poder marcar per a Benavente en un servei de cantonada picat per en Dominik Trenn quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 234 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Dominik Trenn va sortir molt desviat al minut 58.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Csongor Mezei va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Stephane Pellaton va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Csongor Mezei arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmond Eberle de Benavente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Solecito Balompié

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mauricio Soldevilla de Solecito va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Solecito, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Mario Canellas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 41, un contraatac del Solecito no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Bernard Creţulescu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Mauricio Soldevilla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.