Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia De Alcántara C.F. (1586727) - Quatro Cerveza (1335108) » 726951091: T75/J12/VI

Liga 726951091 Información oficial sobre el partido 726951091 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.968 (15286)

Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 0 - 2 Quatro Cerveza Alineación oficial del equipo 'Quatro Cerveza' en el partido
0 - 1 Ian 'Homer' Simpson (11')
0 - 2 卢 (lu) 鼎楠 (Dingnan) (29')
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 0 - 2 Quatro Cerveza Alineación oficial del equipo 'Quatro Cerveza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 2 - 2 Quatro Cerveza Alineación oficial del equipo 'Quatro Cerveza' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia De Alcántara C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VALC C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eli de Veer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Puente va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gabriel Nohales va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Quatro Cerveza

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cerveza va ser finalitzada des de l'esquerra per Ian 'Homer' Simpson al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan 卢 (lu) 鼎楠 (Dingnan) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Tomáš Bohuněk al minut 4 semblava entrar, però Lucjan Wenc va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): 卢 (lu) 鼎楠 (Dingnan) de Cerveza, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Noblecilla. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Jesús Noblecilla va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Lucjan Wenc va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ian 'Homer' Simpson després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lucjan Wenc va poder desviar-lo a córner.
  • 290 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Ian 'Homer' Simpson s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Amr Fouhami va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastián Yapura de Cerveza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, José Luis Usandizaga de Cerveza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.