Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mai Guanyarem FC (49443) - Guepardo Balompié (122290) » 726950786: T75/J6/VI

Liga 726950786 Información oficial sobre el partido 726950786 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.963 (15281)

Mai Guanyarem FC Alineación oficial del equipo 'Mai Guanyarem FC' en el partido 0 - 1 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
0 - 1 Hailo Areno (67')
Mai Guanyarem FC Alineación oficial del equipo 'Mai Guanyarem FC' en el partido 0 - 1 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mai Guanyarem FC Alineación oficial del equipo 'Mai Guanyarem FC' en el partido 1 - 1 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,8 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mai Guanyarem FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Senallé de Guanyarem es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Guepardo Balompié

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 67, en Alfonso Cañete del Guepardo va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Hailo Areno que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guepardo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Roger Ulfkvist va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Roger Ulfkvist de Guepardo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Guepardo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Aguilera Vaqués va desviar el xut final de Roger Ulfkvist després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Guepardo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Will Galbraith va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Manuel Salaverri de Guepardo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Félix Uclés de Guepardo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Manuel Salaverri se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xabier Mikel Sasiain.