Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic Can Baro (1371777) - Los Dragones del Bierzo (118691) » 726950047: T75/J3/VI

Liga 726950047 Información oficial sobre el partido 726950047 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.950 (15268)

Atletic Can Baro Alineación oficial del equipo 'Atletic Can Baro' en el partido 2 - 1 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
Timo Kaliste (13') 1 - 0
1 - 1 Juan Miranda Galeano (41')
Rubén Galdón (81') 2 - 1
Atletic Can Baro Alineación oficial del equipo 'Atletic Can Baro' en el partido 2 - 1 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletic Can Baro Alineación oficial del equipo 'Atletic Can Baro' en el partido 2 - 1 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Can Baro

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Atletic era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Timo Kaliste va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Rubén Galdón va donar a Atletic un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Anders Nelson del Atletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): József Szatmári una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Tibo Vael va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En József Szatmári va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Rubén Galdón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atletic.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en József Szatmári va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Nelson de Atletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Juan Miranda Galeano que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Juan Vellisca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Armando Ilurieta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Armando Ilurieta al minut 86 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 87 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Juan Vellisca va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.