Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Valladolid (776310) - KENITEAM (1366819) » 726949904: T75/J9/VI

Liga 726949904 Información oficial sobre el partido 726949904 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.947 (15265)

Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 2 - 1 KENITEAM Alineación oficial del equipo 'KENITEAM' en el partido
0 - 1 Lars Plaickner (23')
Domingo Martínez (53') 1 - 1
Aleš Krupica (78') 2 - 1
Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 2 - 1 KENITEAM Alineación oficial del equipo 'KENITEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Valladolid Alineación oficial del equipo 'Atlético Valladolid' en el partido 1 - 1 KENITEAM Alineación oficial del equipo 'KENITEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Valladolid

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El porter de Valladolid va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Domingo Martínez va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 186 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Valladolid. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Aleš Krupica va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Angel Darakchiyski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valladolid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Valladolid sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Angel Darakchiyski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Valladolid va anar a parar a la dreta de l'atac on en Domingo Martínez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Juan Tamés va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Cibrán Vaca va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Valladolid.

KENITEAM

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Chus Ibañez Aldecoa va anar directament als peus de Lars Plaickner que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.