Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife Athletic (989511) - Devotos de Camilo Sexto (776902) » 726949318: T75/J3/VI

Liga 726949318 Información oficial sobre el partido 726949318 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.937 (15255)

Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido
Przemysław Kruza (49') 1 - 0
Ľubor Lopatka (74') 2 - 0
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido 2 - 0 Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 49 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tenerife. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Przemysław Kruza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ľubor Lopatka rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ismael Defeudi, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ľubor Lopatka va ser clau en la jugada d'atac de Tenerife al minut 9, quan ell mateix va fer una passada brutal a Przemysław Kruza, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ľubor Lopatka va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Massimo Roduit, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tenerife, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Lindy Hermann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Wladimir Echeñique va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Władysław Antosiewicz. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Abaza Jum'a de Tenerife va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elwyn Hoveling de Tenerife es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Elwyn Hoveling se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Devotos de Camilo Sexto

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Nic Stier va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.