Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jogah FC (1577837) - Ola owned U (122381) » 726949279: T75/J7/VI

Liga 726949279 Información oficial sobre el partido 726949279 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.936 (15254)

Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 2 - 2 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
0 - 1 Raíque Soares (10')
Riku Pintamo-Kenttälä (35') 1 - 1
Franjo Gravić (74') 2 - 1
2 - 2 Julio Pons Plana (77')
Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 2 - 2 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido 2 - 0 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jogah FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Jogah una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Riku Pintamo-Kenttälä, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Franjo Gravić va donar a Jogah un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Jogah va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Erich Bagniewski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 26 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Franjo Gravić quasi empata el partit al minut 26, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Franjo Gravić tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Thaddee Chukwu va estar a punt d'empatar per a Jogah quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcin Pyrek va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Franjo Gravić! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Žarko Puhak va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Selwyn Gruythuizen, el jugador de Jogah va ser expulsat al minut 15.

Ola owned U

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Raíque Soares de owned es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Julio Pons Plana va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de owned va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dirk Nicollier va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): El owned va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Dirk Nicollier la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.