Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - Dwarfos CF (798589) » 726949273: T75/J6/VI

Liga 726949273 Información oficial sobre el partido 726949273 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.936 (15254)

Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 1 - 1 Dwarfos CF Alineación oficial del equipo 'Dwarfos CF' en el partido
Pablo Montes (54') 1 - 0
1 - 1 Bálint Márta (68')
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 1 - 1 Dwarfos CF Alineación oficial del equipo 'Dwarfos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido 0 - 2 Dwarfos CF Alineación oficial del equipo 'Dwarfos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ola owned U

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Corria el minut 54 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pablo Montes, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): owned van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Raúl Ayneto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Ayneto va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Àngel Ramon Ortoneda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de owned van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dirk Nicollier, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Francisco Campaspero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de owned se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): owned van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Raúl Ayneto des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dirk Nicollier de owned va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dwarfos CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Als 68 minuts de partit, Bálint Márta de Dwarfos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eric Horta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del owned. La jugada d'estratègia del Dwarfos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eric Horta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Pablo Vidarte per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 64, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eric Horta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ismael Calbijo de Dwarfos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 钟 (Zhong) 健康 (Jiankang) de Dwarfos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.