Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Liberbank Granada (118238) - Ola owned U (122381) » 726949269: T75/J5/VI

Liga 726949269 Información oficial sobre el partido 726949269 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.936 (15254)

Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 3 - 0 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
Augusto Pascual (33') 1 - 0
Augusto Pascual (38') 2 - 0
Yordan Minkov (65') 3 - 0
Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 3 - 0 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liberbank Granada Alineación oficial del equipo 'Liberbank Granada' en el partido 3 - 0 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liberbank Granada

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Augusto Pascual de LBKGranada aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gianluca Barbey va anar a parar al cap de Augusto Pascual que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a LBKGranada el 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Yordan Minkov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): LBKGranada va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop István Pázmándi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Yordan Minkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LBKGranada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Thomas Bacchini, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Julio Claudio Aragón, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Julio Claudio Aragón gairebé va marcar per a LBKGranada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcin Pyrek al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Miquel Pastor va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto Vera va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Julio Claudio Aragón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcin Pyrek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Ola owned U

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El owned va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Francisco Campaspero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): owned van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Raúl Ayneto no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.