Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Cudillero (772582) - Blancafort (1335732) » 726948638: T75/J1/VI

Liga 726948638 Información oficial sobre el partido 726948638 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.925 (15243)

Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido 3 - 3 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
0 - 1 Luitger Zero (19')
0 - 2 Francisco Robertet (23')
Martin Tarrodi (47') 1 - 2
Luis Alicante (48') 2 - 2
2 - 3 Andrew Jackson (67')
Cristiano Cilaurren (79') 3 - 3
Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido 3 - 3 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido 2 - 0 Blancafort Alineación oficial del equipo 'Blancafort' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Cudillero

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Als 47 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Cudillero va acabar amb la pilota als peus de Martin Tarrodi que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Francesc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Alicante la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cudillero es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 48.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Alberto Loinaz va pentinar un córner cap al segon pal que Cristiano Cilaurren va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Cudillero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martin Tarrodi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Pallarès.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 el Cudillero va posar setge sobre la defensa central visitant però en Roberto Ditursi no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Martin Tarrodi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Cudillero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Jacubovich, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martin Tarrodi de Cudillero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Blancafort

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): El porter de Francesc va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Luitger Zero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Francesc era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Francisco Robertet va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 67 i semblava que Francesc desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Andrew Jackson va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Turo Ormiskangas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.