Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cerredelo F.C (311803) - This Is The End Football Club (1590413) » 726948385: T75/J8/VI

Liga 726948385 Información oficial sobre el partido 726948385 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.920 (15238)

Cerredelo F.C Alineación oficial del equipo 'Cerredelo F.C' en el partido 1 - 1 This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido
Antonio Alberto Ilumberri (13') 1 - 0
1 - 1 Kilian Tillmann (57')
Cerredelo F.C Alineación oficial del equipo 'Cerredelo F.C' en el partido 1 - 1 This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cerredelo F.C Alineación oficial del equipo 'Cerredelo F.C' en el partido 2 - 4 This Is The End Football Club Alineación oficial del equipo 'This Is The End Football Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerredelo F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Cerredelo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Antonio Alberto Ilumberri, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Alberto Ilumberri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Javier Soto Martínez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 68 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

This Is The End Football Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Kilian Tillmann de The End va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Pedro Viel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Walenty Kościelak quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The End que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kilian Tillmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): 尚 (Shang) 泉福 (Quanfu), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Walenty Kościelak de The End es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ursus Roennebeck, el jugador de The End va ser expulsat al minut 65.