Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Narcis (799452) - Los Nekos (1338181) » 726947313: T75/J6/VI

Liga 726947313 Información oficial sobre el partido 726947313 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.901 (15219)

Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 1 - 0 Los Nekos Alineación oficial del equipo 'Los Nekos' en el partido
Joan Isaac Pon (12') 1 - 0
Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 1 - 0 Los Nekos Alineación oficial del equipo 'Los Nekos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 2 - 0 Los Nekos Alineación oficial del equipo 'Los Nekos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Narcis

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joan Isaac Pon, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Narcis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Filiberto Papa va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Narcis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Filiberto Papa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrea Marangotto! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Laureano Martínez Díaz de Narcis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrea Marangotto de Narcis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Narcis ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Esteva, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Los Nekos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nekos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Nicolas Bunnell va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.