Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavy Metal FC (310322) - Lazy ones of Milladoiro (1587704) » 726947213: T75/J9/VI

Liga 726947213 Información oficial sobre el partido 726947213 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.899 (15217)

Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 0 - 3 Lazy ones of Milladoiro Alineación oficial del equipo 'Lazy ones of Milladoiro' en el partido
0 - 1 Paolo Wade (3')
0 - 2 Józef Winnicki (15')
0 - 3 Paolo Wade (55')
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 0 - 3 Lazy ones of Milladoiro Alineación oficial del equipo 'Lazy ones of Milladoiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heavy Metal FC Alineación oficial del equipo 'Heavy Metal FC' en el partido 0 - 2 Lazy ones of Milladoiro Alineación oficial del equipo 'Lazy ones of Milladoiro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavy Metal FC

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Jorge Trujillo va estar a punt de marcar al minut 7 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Alvarado Soldevilla quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Trujillo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lazy ones of Milladoiro

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Milla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paolo Wade va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Józef Winnicki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 2 per a Milla.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Paolo Wade de Milla va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antonio Luis Corroto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Cartella va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Józef Winnicki va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oriol Gutiérrez va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Wade de Milla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.