Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eL FeRRoL (435963) - En Tomeu Vaigfort (123504) » 726946361: T75/J6/VI

Liga 726946361 Información oficial sobre el partido 726946361 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.884 (15202)

eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 1 - 3 En Tomeu Vaigfort Alineación oficial del equipo 'En Tomeu Vaigfort' en el partido
0 - 1 Alberto Besenzon (12')
Martí Duñach (34') 1 - 1
1 - 2 Władysław Guzior (78')
1 - 3 Hj Kula bin Zulhelmi (81')
eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 1 - 3 En Tomeu Vaigfort Alineación oficial del equipo 'En Tomeu Vaigfort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 0 - 5 En Tomeu Vaigfort Alineación oficial del equipo 'En Tomeu Vaigfort' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eL FeRRoL

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Iborra entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FeRRoL, un peu providencial d'en Martí Duñach va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ramón Castela va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 郑 (Zheng) 贤俊 (Xianjun) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orçun Okan Cığa de FeRRoL es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

En Tomeu Vaigfort

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Vaigfort va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Alberto Besenzon va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 78, Jussa Aikio va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Władysław Guzior, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hj Kula bin Zulhelmi rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jussa Aikio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vaigfort que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jussa Aikio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Władysław Guzior va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Władysław Guzior ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jussa Aikio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Pablo Pineda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Władysław Guzior, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vaigfort va quedar sense poder incrementar el seu marcador.