Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jarl CF (777692) - Vampirators (1434452) » 726946302: T75/J5/VI

Liga 726946302 Información oficial sobre el partido 726946302 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.883 (15201)

Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 2 - 0 Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido
Alberto Martínez Marín (33') 1 - 0
Philipp Florian (49') 2 - 0
Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 2 - 0 Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 2 - 0 Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarl CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Jarl va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Alberto Martínez Marín va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Jarl a 2 - 0. Philipp Florian va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en Jan-Paul Minnema va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jarl.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Jarl va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dorian Heerink va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patryk Kaputa.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Min-Moo Hae gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Patryk Kaputa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alberto Martínez Marín, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jarl a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Enrique Fonte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan-Paul Minnema de Jarl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Min-Moo Hae.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 35 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Alberto Martínez Marín es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.

Vampirators

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Vampirators van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Friedrich Kellerkind des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Vampirators van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Juan Manuel Garro va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vampirators sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Friedrich Kellerkind, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.