Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jarl CF (777692) - Balta`s return (795715) » 726946296: T75/J3/VI

Liga 726946296 Información oficial sobre el partido 726946296 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.883 (15201)

Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 3 - 2 Balta`s return Alineación oficial del equipo 'Balta`s return' en el partido
0 - 1 Josu Iriguen (13')
Philipp Florian (26') 1 - 1
1 - 2 Josu Iriguen (27')
Leoš Lánský (82') 2 - 2
Min-Moo Hae (85') 3 - 2
Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 3 - 2 Balta`s return Alineación oficial del equipo 'Balta`s return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jarl CF Alineación oficial del equipo 'Jarl CF' en el partido 3 - 0 Balta`s return Alineación oficial del equipo 'Balta`s return' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarl CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Jarl aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Philipp Florian va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del Jarl amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Leoš Lánský en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Min-Moo Hae va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Jarl.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Jan-Paul Minnema es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Fonte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El Jarl va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enrique Fonte la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Jarl Enrique Fonte quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Min-Moo Hae l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Dorian Heerink no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Enrique Fonte quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Enrique Fonte, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Jarl va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Enrique Fonte en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Luis Yébenes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan-Paul Minnema de Jarl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Balta`s return

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Balta`s era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Josu Iriguen va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Josu Iriguen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Balta`s.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Josu Iriguen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.