Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnástica Linarense (1590530) - FC TONIZAN (1431539) » 726945263: T75/J11/VI

Liga 726945263 Información oficial sobre el partido 726945263 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.864 (15182)

Gimnástica Linarense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Linarense' en el partido 2 - 4 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
Bohdan Babich (4') 0 - 1
Antonín Kocúr (25') 1 - 1
Bohdan Babich (33') 1 - 2
1 - 3 Samuel Larra (39')
Francisco Romero Hernández (54') 2 - 3
2 - 4 Elisey Chernenko (56')
Gimnástica Linarense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Linarense' en el partido 2 - 4 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimnástica Linarense Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Linarense' en el partido 2 - 1 FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnástica Linarense

Goles Goles

  • 125 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Bohdan Babich, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Filipp Lisyutkin va descol·locar totalment la defensa contrària i Antonín Kocúr no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 125 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Bohdan Babich va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El Gimnástica no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Francisco Romero Hernández es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nil Cabós hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Dailos Haya de Gimnástica va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

FC TONIZAN

Goles Goles

  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Samuel Larra va augmentar l'avantatge de TONIZAN a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a TONIZAN l'avantatge per 2 - 4. Elisey Chernenko en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Pérez Urbina, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Pérez Urbina va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Waldemar Trepka es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Artemi Celades no va ser aprofitada per en Diego Pérez Urbina que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): TONIZAN quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Melvin Küther va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, 毛 (Mao) 诚伟 (Chengwei) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paul Baumard va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacint Graugés.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Waldemar Trepka de TONIZAN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elisey Chernenko de TONIZAN es va guanyar la targeta groga merescudament.