Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico torreperogil (1433589) - Aspirantes FC (990013) » 726945240: T75/J6/VI

Liga 726945240 Información oficial sobre el partido 726945240 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.864 (15182)

atletico torreperogil Alineación oficial del equipo 'atletico torreperogil' en el partido 1 - 3 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
0 - 1 Manuel Labayen (32')
0 - 2 Aleksander Andreasik (34')
0 - 3 Manuel Labayen (79')
Knut Wahrendorf (85') 1 - 3
atletico torreperogil Alineación oficial del equipo 'atletico torreperogil' en el partido 1 - 3 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
atletico torreperogil Alineación oficial del equipo 'atletico torreperogil' en el partido 0 - 6 Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico torreperogil

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): torreperogil va reduir el marcador al minut 85 a 1 - 3 quan Knut Wahrendorf va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): torreperogil va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Knut Wahrendorf en un 1 contra 1 amb el porter Antón Estébanez Cubero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de torreperogil va anar a parar a la dreta de l'atac on en Knut Wahrendorf, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Allegretti de torreperogil va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Knut Wahrendorf que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Ivan Marojević no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Aspirantes FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Aspirantes Manuel Labayen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Aleksander Andreasik va augmentar l'avantatge de Aspirantes a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Manuel Labayen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 3 per a Aspirantes.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Manuel Labayen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Moisis Spazopodis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Petar Ivanov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Aleksander Andreasik va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Moisis Spazopodis va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Labayen de Aspirantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.