Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estepona C.F. (794639) - zago (489107) » 726944545: T75/J14/VI

Liga 726944545 Información oficial sobre el partido 726944545 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.851 (15169)

Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 2 - 2 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
Ejler Bindslev (12') 1 - 0
Jannick Pittrich (37') 2 - 0
2 - 1 Patrick Yngvesson (40')
2 - 2 Jarkko Joutsijärvi (65')
Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 2 - 2 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 2 - 0 zago Alineación oficial del equipo 'zago' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepona C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Estepona prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Ejler Bindslev va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estepona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jannick Pittrich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jonathan Rivera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Walter Torres va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Dagoberto Málaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Walter Torres va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jef De Haeck va rematar alt.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dagoberto Málaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Dagoberto Málaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Estepona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jef De Haeck en un 1 contra 1 amb el porter Walter Torres, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jurgen Depasse de Estepona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jannick Pittrich.

zago

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El zago era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Patrick Yngvesson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, Martijn Badot va pentinar un córner cap al segon pal que Jarkko Joutsijärvi va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Mapira Kani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de zago que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Tamburi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Günter Zemann hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jarkko Joutsijärvi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Yngvesson de zago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.