Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrio Blanco (797945) - atilano team (1337550) » 726944247: T75/J9/VI

Liga 726944247 Información oficial sobre el partido 726944247 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.846 (15164)

Barrio Blanco Alineación oficial del equipo 'Barrio Blanco' en el partido 4 - 4 atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido
0 - 1 Pontus Johansson (17')
Enrique Medina Paz (18') 1 - 1
1 - 2 Raúl Roca Martínez (41')
Toni Sanchis (43') 2 - 2
Toni Sanchis (44') 3 - 2
3 - 3 Raúl Roca Martínez (56')
3 - 4 Sai Paniagua (71')
Toni Sanchis (78') 4 - 4
Barrio Blanco Alineación oficial del equipo 'Barrio Blanco' en el partido 4 - 4 atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barrio Blanco Alineación oficial del equipo 'Barrio Blanco' en el partido 3 - 2 atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,7 % 21,1 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrio Blanco

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Enrique Medina Paz de Barrio va aconseguir igualar el partit al minut 18, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Toni Sanchis, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 44, Luis Páramo Ortiz va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Toni Sanchis que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Enrique Medina Paz va acabar en una passada genial cap al jugador de Barrio Toni Sanchis, que va marcar el 4 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Ortiz de Barrio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rodrigo Ortiz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dennis Lack.

atilano team

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dorin Focşa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pontus Johansson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Passats 41 minuts de partit, atilano es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Raúl Roca Martínez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Raúl Roca Martínez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 71 una excel·lent centrada de 叶 (Ye) 士财 (Shicai) va arribar a Sai Paniagua, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): atilano va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Páramo Ortiz va desviar el xut final de Ingemann Schoop després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Orlando Vitre va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ingemann Schoop va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Páramo Ortiz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Raúl Roca Martínez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Grodzisław Pietrucha va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Roca Martínez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sai Paniagua de atilano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando Vitre de atilano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Roca Martínez de atilano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.