Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD vinagre (1336992) - Real Deportivo Apian (799838) » 726944077: T75/J9/VI

Liga 726944077 Información oficial sobre el partido 726944077 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.843 (15161)

SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 3 - 3 Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido
0 - 1 Jose Maria Viveros (25')
Tommaso Strazzari (39') 1 - 1
Anacleto Pemjean (40') 2 - 1
2 - 2 Médérick Gamain (49')
Enrique Querol (50') 3 - 2
3 - 3 Jose Maria Viveros (56')
SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 3 - 3 Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SD vinagre Alineación oficial del equipo 'SD vinagre' en el partido 4 - 1 Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD vinagre

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Tommaso Strazzari facilitava les coses al vinagre amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): vinagre prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Anacleto Pemjean va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique Querol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vinagre se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): vinagre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Johann-Christian Miller en un 1 contra 1 amb el porter Vuk Maksimović, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Victor Reis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de vinagre.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Eleazar Ketchum va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vivien Orieux va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Vuk Maksimović va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): vinagre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tommaso Strazzari va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vuk Maksimović.

Real Deportivo Apian

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jose Maria Viveros va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Médérick Gamain va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 en Jose Maria Viveros va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 3, però Bradley Soares va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Roberto Olivais va fer una magnífica centrada, però la rematada de Oleksii Goncharenko va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Médérick Gamain.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Camilo Pedrotti de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.