Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batalladores (1431225) - Rupertico Team (1366420) » 726943636: T75/J11/VI

Liga 726943636 Información oficial sobre el partido 726943636 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.835 (15153)

Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 4 - 3 Rupertico Team Alineación oficial del equipo 'Rupertico Team' en el partido
Fryderyk Frysztacki (31') 1 - 0
Fryderyk Frysztacki (36') 2 - 0
2 - 1 Joaquín Villamayor (41')
2 - 2 Joaquín Villamayor (44')
2 - 3 Procopio Pagello (44')
Lázaro Arixón (77') 3 - 3
Vince Gazdag (80') 4 - 3
Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 4 - 3 Rupertico Team Alineación oficial del equipo 'Rupertico Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido 2 - 0 Rupertico Team Alineación oficial del equipo 'Rupertico Team' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batalladores

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Fryderyk Frysztacki! Un inimaginable dribbling sobre Egor Fală va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Batalladores.
  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Fryderyk Frysztacki van servir per superar a l'últim defensor, en Arvid Ruding. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Batalladores cantant "Fryderyk Frysztacki selecció!"
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Batalladores sempre confia amb les genialitats d'en Lázaro Arixón; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 3.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vince Gazdag. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fryderyk Frysztacki! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kasper Finders va rematar alt.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Lázaro Arixón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fryderyk Frysztacki. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 225 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Lázaro Arixón es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vince Gazdag va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Kasper Finders de Batalladores va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Lázaro Arixón va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Fryderyk Frysztacki del Batalladores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Lázaro Arixón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però René-Michel Tousignant va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Marko Kisić Tepavčević va deixar a Egor Fală assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Rupertico Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Rupertico sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Joaquín Villamayor va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Joaquín Villamayor va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rupertico i marcant el 2 - 2.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Procopio Pagello va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a Rupertico.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Arvid Ruding va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Øyvind Torbjørnsen va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joni Paavilainen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rupertico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 86, però en Vasile Suhăreanu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arvid Ruding.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre-Édouard Monnet de Rupertico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.