Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tellos de Meneses (794642) - Ganimedes FC (1431938) » 726942151: T75/J3/VI

Liga 726942151 Información oficial sobre el partido 726942151 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.809 (15127)

Los Tellos de Meneses Alineación oficial del equipo 'Los Tellos de Meneses' en el partido 1 - 4 Ganimedes FC Alineación oficial del equipo 'Ganimedes FC' en el partido
Ville Sarvilinna (2') 1 - 0
1 - 1 Antonio Pérez Torres (33')
1 - 2 Eustaki Axpegorta (38')
1 - 3 Eustaki Axpegorta (59')
1 - 4 Julio Cisneros (89')
Los Tellos de Meneses Alineación oficial del equipo 'Los Tellos de Meneses' en el partido 1 - 4 Ganimedes FC Alineación oficial del equipo 'Ganimedes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Tellos de Meneses Alineación oficial del equipo 'Los Tellos de Meneses' en el partido 0 - 3 Ganimedes FC Alineación oficial del equipo 'Ganimedes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tellos de Meneses

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 2 i semblava que Meneses desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ville Sarvilinna va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Gualber.

Ganimedes FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antonio Pérez Torres.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eustaki Axpegorta quedar desmarcat i marcar per a Ganimedes al minut 38. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eustaki Axpegorta, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Ganimedes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Julio Cisneros va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Àlex Portella va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Ganimedes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raül Miracle es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ínigo Canou va fer una jugada per la banda esquerra, però Jesús Enyego va aturar el seu xut.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eustaki Axpegorta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eustaki Axpegorta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ganimedes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.