Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torpedo Grullita (990053) - Los Chachipirulis F.C (777806) » 726941641: T75/J2/VI

Liga 726941641 Información oficial sobre el partido 726941641 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.800 (15118)

Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 2 - 1 Los Chachipirulis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Chachipirulis F.C' en el partido
Giuseppe Ievole (27') 1 - 0
Amável Ribeiro Mendes (57') 2 - 0
2 - 1 Olmo Maestre Osorio (64')
Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 2 - 1 Los Chachipirulis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Chachipirulis F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torpedo Grullita Alineación oficial del equipo 'Torpedo Grullita' en el partido 2 - 0 Los Chachipirulis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Chachipirulis F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Grullita

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Grullita, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Giuseppe Ievole per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Amável Ribeiro Mendes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Grullita.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ovidiu-Florin Mănciulea va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lars-Erik Strandman, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Giuseppe Ievole va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Grullita va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pavle Žolnir va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Fernando Lagos Mellado.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Giuseppe Ievole va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Melchior Pohndorff rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Grullita ho intentava per la dreta per mitjà de Lars-Erik Strandman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Simon Klaws va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Melchior Pohndorff, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Chachipirulis F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Chachipirulis va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Olmo Maestre Osorio rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Sebastián Grillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chachipirulis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Chachipirulis van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Dorkaitz Barindano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.