Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaca C.F. (124769) - Esperanza F.S. (775363) » 726939631: T75/J3/VI

Liga 726939631 Información oficial sobre el partido 726939631 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.764 (15082)

Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido 0 - 0 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malaca C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaca C.F.' en el partido 1 - 2 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaca C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Levent Semuh quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Polášek de Malaca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Esperanza F.S.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Alfonso Balodis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ferdinand Mwambalaswa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ferdinand Mwambalaswa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esperanza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ferdinand Mwambalaswa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Elmar Metgethen va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El Esperanza va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Adun Jaidee però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ferdinand Mwambalaswa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Elmar Metgethen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Róbson Artois va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.