Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azeroth united (119796) - Esperanza F.S. (775363) » 726939621: T75/J1/VI

Liga 726939621 Información oficial sobre el partido 726939621 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.764 (15082)

Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido 3 - 2 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
0 - 1 Ferdinand Mwambalaswa (15')
Abel Valdero (32') 1 - 1
Michael Lifflod (60') 2 - 1
2 - 2 Dmitriy Nezhdanov (90')
Abel Valdero (90') 3 - 2
Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido 3 - 2 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Azeroth united Alineación oficial del equipo 'Azeroth united' en el partido 2 - 1 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azeroth united

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Max Monod va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Abel Valdero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Michael Lifflod va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Azeroth.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abel Valdero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Azeroth se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Max Monod va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abel Valdero, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mende Janeski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Mende Janeski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Azeroth se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mende Janeski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Abel Valdero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janno Janßen de Azeroth la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mostafa Behravan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Esperanza F.S.

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Róbson Artois la va rematar Ferdinand Mwambalaswa amb una magnífica volea que va fer pujar per a Esperanza el 0 - 1.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 en Dmitriy Nezhdanov va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Dmitriy Nezhdanov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Esperanza va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Dmitriy Nezhdanov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Róbson Artois va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Adun Jaidee, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dmitriy Nezhdanov de Esperanza es va guanyar la targeta groga merescudament.