Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Temple Monzón C.F. (991566) - ALPARO FC (801131) » 726938563: T75/J3/VI

Liga 726938563 Información oficial sobre el partido 726938563 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.745 (15063)

El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 3 - 0 ALPARO FC Alineación oficial del equipo 'ALPARO FC' en el partido
Antonio Oneaţă (23') 1 - 0
Antonio Oneaţă (37') 2 - 0
José María Sanches (39') 3 - 0
El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 3 - 0 ALPARO FC Alineación oficial del equipo 'ALPARO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 2 - 0 ALPARO FC Alineación oficial del equipo 'ALPARO FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Temple Monzón C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Antonio Oneaţă va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Templarios.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jan-Arie van Inkel va anar directament als peus de Antonio Oneaţă que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José María Sanches va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jayden van Boekel al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José María Sanches va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José María Sanches de Templarios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Jan-Arie van Inkel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Adame Mitarte es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

ALPARO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Julian Hammerlein quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ALPARO, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Giasemakis Piripitsis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Julian Hammerlein va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Recuero de ALPARO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.