Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarzaquemada CF (988958) - El Temple Monzón C.F. (991566) » 726938562: T75/J2/VI

Liga 726938562 Información oficial sobre el partido 726938562 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.745 (15063)

Zarzaquemada CF Alineación oficial del equipo 'Zarzaquemada CF' en el partido 0 - 1 El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido
0 - 1 Nuri Nabih (89')
Zarzaquemada CF Alineación oficial del equipo 'Zarzaquemada CF' en el partido 0 - 1 El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zarzaquemada CF Alineación oficial del equipo 'Zarzaquemada CF' en el partido 1 - 3 El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zarzaquemada CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Junior Lewis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zarzaquemada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zarzaquemada, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Mario Blanco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

El Temple Monzón C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Templarios va ser finalitzada des de l'esquerra per Nuri Nabih al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Templarios va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Oscar Haaland va quedar-se sol davant el porter Juan José Hamann, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): El Templarios va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 63, però en Antonio Oneaţă va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Jaime Labraña Martinez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Nuri Nabih va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tullio Nizzolo va rebre molts aplaudiments. Al minut 86 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Oneaţă de Templarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.