Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Doors (48794) - F.C. Peñíscola (796598) » 726938249: T75/J8/VI

Liga 726938249 Información oficial sobre el partido 726938249 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.739 (15057)

Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 4 - 1 F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido
Mohammad Kabir (29') 1 - 0
Horst Kleeberger (32') 2 - 0
Abdelmoussaouir Kial (49') 3 - 0
3 - 1 Jean-Marc Flores (71')
Vitalii Perovskiy (77') 4 - 1
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 4 - 1 F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Doors Alineación oficial del equipo 'Doors' en el partido 3 - 2 F.C. Peñíscola Alineación oficial del equipo 'F.C. Peñíscola' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Doors

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Doors contenien la respiració mentre en Mohammad Kabir s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Doors pel centre va donar un gran resultat: el gol de Horst Kleeberger va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Doors va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abdelmoussaouir Kial des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vitalii Perovskiy va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Doors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Károly Menyhárt va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Károly Menyhárt, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Doors ho intentava per la dreta per mitjà de Mohammad Kabir, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Félix Trillo de Doors va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Horst Kleeberger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohammad Kabir de Doors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C. Peñíscola

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Un mica després, Jean-Marc Flores de Cazurrines va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Jeff Hooi va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cazurrines que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Aramburu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Jean-Marc Flores va estar a punt de posar per davant a Cazurrines amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Slavcho Yanakiev va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però Slavcho Yanakiev va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jeff Hooi des de l'esquerra.