Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Instinto Animal (48103) - teamitxu (1430748) » 726938013: T75/J5/VI

Liga 726938013 Información oficial sobre el partido 726938013 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.735 (15053)

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 1 - 0 teamitxu Alineación oficial del equipo 'teamitxu' en el partido
Uwe Viernheim (2') 1 - 0
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 1 - 0 teamitxu Alineación oficial del equipo 'teamitxu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 3 - 1 teamitxu Alineación oficial del equipo 'teamitxu' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Mahfooth Saoud Shalwani va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Animales, Uwe Viernheim, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eike Schleude per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nico Rothschild va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arnout van der Tuin va rematar alt.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Animales ho intentava per la dreta per mitjà de Augusto Rafael Alves, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dhanté Blomme va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduard Postnikov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Augusto Rafael Alves va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

teamitxu

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de teamitxu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nicolas Normand va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Abdelmalik Bachan va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Nicolas Normand al minut 80 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.