Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ronsteam (311241) - Tajogaite Ñeee SK (434866) » 726937519: T75/J7/VI

Liga 726937519 Información oficial sobre el partido 726937519 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.726 (15044)

Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 1 - 1 Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido
0 - 1 Francés Xavier Formatger (26')
Artur Pelluch (28') 1 - 1
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 1 - 1 Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido 2 - 0 Tajogaite Ñeee SK Alineación oficial del equipo 'Tajogaite Ñeee SK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronsteam

Goles Goles

  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Artur Pelluch va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Amets Lepategiurizar per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 33 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Diederik van Kapel va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Gurutz Matotea del Ronsteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Matthew Billam va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ronsteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matthew Billam de Ronsteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tajogaite Ñeee SK

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Tajogaite va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Francés Xavier Formatger la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tajogaite va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Francés Xavier Formatger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Natanael Cabes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tajogaite que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tajogaite sortien al contraatac. La falta llançada per Francés Xavier Formatger va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Pi y Margall de Tajogaite amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.