Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los Detas (992989) - A peu Xapa FC (311667) » 726937116: T75/J4/VI

Liga 726937116 Información oficial sobre el partido 726937116 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.719 (15037)

los Detas Alineación oficial del equipo 'los Detas' en el partido 0 - 4 A peu Xapa FC Alineación oficial del equipo 'A peu Xapa FC' en el partido
0 - 1 José Vega Sandoval (17')
0 - 2 Giampaolo Tomasoni (19')
0 - 3 Brian Paltan (47')
0 - 4 Gerard Modesto (62')
los Detas Alineación oficial del equipo 'los Detas' en el partido 0 - 4 A peu Xapa FC Alineación oficial del equipo 'A peu Xapa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los Detas Alineación oficial del equipo 'los Detas' en el partido 0 - 1 A peu Xapa FC Alineación oficial del equipo 'A peu Xapa FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Detas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Detas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Niccolò Carnea va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Jumanda Khama va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Detas va estar a punt de marcar quan Klaus Zentsch va fer una passada impressionant a Niccolò Carnea, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Joshua Wollank de Detas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A peu Xapa FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Xapa agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Vega Sandoval amb mestria.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19, Giampaolo Tomasoni va augmentar l'avantatge de Xapa a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Brian Paltan de Xapa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Xapa, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Gerard Modesto va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Xapa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alisson Becker va desviar el xut final de Manole Sână després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Xapa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manole Sână, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Alisson Becker, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Brian Paltan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manole Sână. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.