Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trencagel (492897) - Escipiones (1417520) » 726936988: T75/J14/VI

Liga 726936988 Información oficial sobre el partido 726936988 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.716 (15034)

trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido 1 - 3 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
Ricardo Cordero (2') 1 - 0
1 - 1 Alfredo Olaya (47')
1 - 2 Magdaleno Núñez (51')
1 - 3 Rəşad Mehdiyev (63')
trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido 1 - 3 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido 2 - 2 Escipiones Alineación oficial del equipo 'Escipiones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,7 % 33,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trencagel

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Ricardo Cordero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Félix Abella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 8, però una magnífica aturada de Norbert Juhász va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Recadero Ibaizábal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El jugador de trencagel Paco Béiztegui quasi va assolir l'empat al minut 57 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Matthew Johns va marxar de Rəşad Mehdiyev en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de trencagel van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): trencagel va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ricardo Cordero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Norbert Juhász va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Félix Abella va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Escipiones

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alfredo Olaya que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Magdaleno Núñez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Escipiones.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Escipiones, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Rəşad Mehdiyev va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Escipiones va estar a punt d'empatar al 27 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marino Granata que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steve Dragschitz de Escipiones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marino Granata de Escipiones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.